Chèvre au lait - kozie sery tworzone z pasją i sercem

Chèvre au lait

Wędzone sery kozie z Chèvre au lait to coś więcej niż smak. To połączenie naturalnego charakteru koziego mleka z głęboką, aromatyczną nutą dymu. Szlachetne, pełne smaku i cudownego zapachu. To sery, które powstają powoli. Najpierw w zagrodzie, gdzie kozy dają pyszne mleko. Potem w serowarni, gdzie powoli z czułością wyrabiana jest gęstwa, ser jest formowany. I wreszcie – w dymie, gdzie nabiera głębi i charakteru, którego nie da się podrobić.

Informacje o cookie

Na stronie mazurskiekoziesery.pl używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.