Chèvre au lait - kozie sery tworzone z pasją i sercem
Kiedy natura mówi szeptem, warto słuchać uważnie. Kozí twaróg to nie jest zwykły biały ser. To produkt, który powstaje z mleka pełnego życia, pachnącego łąką i świeżym powietrzem.
Delikatny, a jednocześnie wyrazisty. Kremowy, a lekko ziarnisty. Z nutą naturalnej kwasowości, smakowity, który intryguje i uzależnia.
To nie jest przemysłowa masa – to ręcznie robiony produkt, który ma smak miejsca, w którym powstał. Czuć w nim mleko, cierpliwość i szacunek do tradycji. Kozí twaróg z Chèvre au lait nie udaje niczego – on po prostu jest prawdziwy. I właśnie dlatego tak łatwo go pokochać.
Na stronie mazurskiekoziesery.pl używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.